Spar penge – snup en overnatning i Kangerlussuaq

0

Lige nu har AirGreenland et rigtig godt tilbud til rejselystne folk, der godt kunne tænke sig at besøge Grønland, men som måske ikke har helt nok luft i budgettet til at købe flybilletterne, der til tider godt kan være ret pebrede.

 

Flyrejser til Grønland har altid kostet lidt mere end til så mange andre destinationer, og dette skyldes blandt andet, at der ikke er så mange flyselskaber, der opererer på verdens største ø. Forholdene kan være vanskelige, og det kræver gode maskiner i de ekstreme forhold.

 

Men nu er tiden altså kommet til, at selv studerende og andre fattigrøve kan få råd til at flyve nordpå for at køre i hundeslæde og besøge Indlandsisen. Hvis de vel at mærke vælger at snuppe en overnatning i den mindre kendte by Kangerlussuaq. Konceptet hedder Fly’n’sleep og går i al sin enkelthed ud på, at du flyver fra København til Kangerlussuaq den ene dag, sørger selv for en overnatning i byen og næste dag går turen så videre mod en af Grønlands mere populære destinationer som fx Nuuk eller Ilulissat.

 

Nogen vil måske se dette som et besværligt stop på rejsen, mens andre vil gribe muligheden for at kigge lidt på en grønlandsk by, som ikke alle kender til. For disse er Fly’n’sleep en fantastisk mulighed for at besøge en destination, de måske ellers ikke ville have haft råd til at besøge.

Leave A Reply

Your email address will not be published.