Snup en overnatning og spar penge på flybilletten

At rejse med fly til Grønland kan være en ret bekostelig affære, men nu tilbyder AirGreenland et alternativ til de dyre flybilletter. Aftalen hedder: Hvis du selv står for overnatningen, så slår vi en stor del af prisen. Den overnatning, man selv skal sørge for, er i den Grønlandske by Kangerlussuaq, hvorfra man så den efterfølgende dag kan flyve videre til populære Grønlandske destinationer som Nuuk, Ilulissat og Sisimiut.

 

Hvis man vælger denne løsning, når man skal til Grønland med fly, er det altså ikke småpenge, der er at spare. Der kan nemlig være op til flere tusinde at spare på flybilletten ved at tilbringe en nat i den mindre kendte, grønlandske by.

 

Og i dette tilfælde vil den optimistiske rejsende måske endda anse dette som en god mulighed for at få set endnu en destination på Grønlandsrejsen. Ofte er det i småbyer som denne, at de helt autentiske, grønlandske oplevelser står i kø for at imponere dig og give dig lokale oplevelser som start på dit Grønlandseventyr.

 

Så, hvis du ikke er alt for tidspresset på din rejse til Grønland, kan det hurtigt blive en stor oplevelse, der oven i købet sparer dig for nogle penge i feriebudgettet, hvis du vælger at tage en overnatning i Kangerlussuaq.