Søgemaskineoptimering – nøglen til online succes?

0

Hvis du arbejder med markedsføring, er du med garanti støt på termen SEO, der står for det engelske Search Engine Optimization og på dansk betyder søgemaskineoptimering. Denne disciplin indenfor online markedsføring har i løbet af det sidste årti virkelig vundet sit indpas i branchen, og anses nu for at være et helt uundværligt våben i kampen on kunderne og online succes.

 

Søgemaskineoptimering går i al sin svære enkelthed ud på at få din hjemmeside til at rangere så højt på søgemaskinerne som muligt – grundlæggende gælder dette alle tænkelige søgemaskiner, men i Danmark er fokus næsten udelukkende på Google, da kun en forsvindende lille andel af de danske søgninger bliver foretaget på andre søgemaskiner end Google.

 

Metoderne brugt til at øge et websites placering varierer utrolig meget, og der findes også flere forskellige filosofier indenfor disciplinen om hvilke metoder, der er de mest effektive. Men som udgangspunkt optimeres websitet med udgangspunkt i det/de søgeord, som (potentielle) kunder søger efter, når de gerne vil finde frem til en side som din. Derudover indgår linkbygning som en vigtig del af SEO-aktiviteten.

 

Hvis du vil vide mere om SEO kan det være nyttigt at læse videre om emnet på websites tilhørende nogen af de førende bureauer indenfor emnet. Det kunne fx være et site som dette – der i øvrigt også indeholder stribevis af artikler og blogindlæg om andre emner relateret til alle aspekter af online markedsføring.

Leave A Reply

Your email address will not be published.