Hvorfor benzin kort?

0

Når man, som de fleste danskere kører rigtig meget i bil, så er det rart at kunne skelne mellem sine transportudgifter og sine andre udgifter, som man går og har i dagligdagen. Det kan nemlig være svært at skelne mellem de forskellige udgifter i dagligdagen, hvorfor et  benzin kort kan være din gode og behjælpelige ven. Og dette er ikke den eneste grund til, at kunderne hos Q8 erhverver sig dette kort. Der er nemlig mange fordele, for ikke alene er det gratis, nemt og hurtigt. Du får også 30 dages rentefri kredit, hvilket jo sagtens kan være tiltrængt i denne tid, hvor udgifterne næppe ser ud til at falde.

 

Man kan også bruge et benzinkort fra Q8 til mere end bare at tanke benzin. Du kan nemlig også betale broafgift, parkeringsafgift eller kioskvarer med dette kort, så det samler automatisk alle dine udgifter, som har med transport at gøre, på en og samme konto.

 

Og så tror du måske, at fordelene ved sådan et benzinkort ophører her – men det er ikke tilfældet. Du kan nemlig holde øje med dit forbrug online, så du hele tiden kan følge med i, hvor meget du bruger – eller hvor meget din samlever eller barn bruger til benzin og den slags udgifter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.