Tips til den fælles benzinøkonomi

0

Når man vælger at leve i et fast parforhold, så vælger man også ofte at dele mere end bare dobbeltseng og spisebord. Store ting i ens hverdag som økonomi bliver til fælles projekter, der skal gå op i en højere enhed. Derfor vælger mange også at køre familiens indkomster ind på en eller anden form for fælles konto – disse findes efter hånden i mange forskellige konstellationer med både hel og halv deling. For selvom vi gerne vil smeltes sammen med vores samlever, så sætter dem moderne dansker også pris på sin egen (økonomiske) frihed, og derfor er der også mange, der vælger at begrænse den fælles økonomi til bestemte områder. Herunder er benzin en udgift, som de fleste gerne vil dele. Og til dette har Q8 og F24 den perfekte løsning. Med et diesel- og benzinkort kan I begge betale med den samme konto men med hver jeres kort i hver jeres bil. Fordelen ved et sådan kort er også, at I hver måned får tilsendt et samlet overblik over jeres forbrug. På denne måde bliver det også en tand nemmere at holde styr på, hvor stor en del af jeres økonomi, der går til benzin. En sidste fordel er, at I oven i købet får en måneds kredit – og hvem kunne ikke godt bruge det?

Leave A Reply

Your email address will not be published.