Online fordele ved et benzinkort

0

Ikke nok med, at du får et samlet overblik over din benzinøkonomi og en måneds kredit på betalingerne, så har F24 nu også sørget for, at du kommer så nemt som muligt til fordelene ved dit benzin- og dieselkort. På deres hjemmeside har de nu viet en hel afdeling til dig, der har et kort eller gerne vil have fat i et. For med benzinkortet er der flere fordele end mange er klar over. På hjemmesiden kan du få et hurtigt overblik over dine køb med en online faktura, og du kan tilmelde dit kort til betalingsservice. Det sidstnævnte er en stor fordel, da du på ingen måde behøver at bekymre dig om betaling af regninger. Hele din benzinøkonomi kører automatisk.

 

På den dertil indrettede hjemmeside kan du desuden få en ny PIN-kode, hvis du har glemt den, ændre din adresse, spærre dit benzin- og dieselkort samt få svar på alle de spørgsmål, du skulle ligge inde med.

 

Et benzinkort er altså ikke bare endnu et kundekort til en kundeklub, du alligevel ikke har brug for. Kortet giver dig en konkret mulighed for at få styr på din benzinøkonomi samt opnå små rabatter hver eneste gang, du tanker de dyre dråber.

Leave A Reply

Your email address will not be published.