Lagringsplads – USB til studerende

0

En USB stik med 8GB er den studerendes perfekte følgesvend i hverdagen, man ved aldrig hvornår man lige står og kan få brug for at overføre en fil. Vi kender det fra en hverdag med laptops der skal flyttes rundt hele tiden, mellem studiested, hjemmet over til en fra studiegruppen og så videre.

Det kan godt være at der er masser af internet og clouddrives rundt omkring, men 3G og forbindelser på uddanelsesstedet er ikke altid pålidelige, især når der skal udskrives en vigtigt opgave. Derfor er det vigtigt at have en USB stik ved hånden.

Stram deadline

Her forleden dag skulle jeg eksempelvis til eksamen. Jeg er typen der altid sidder med opgaven op til det sidste minut, for der er altid lige et eller andet der skal rettes til. Efter et par timer med hovedet dybt begravet i korrekturlæsning og opsætning var der lige pludselig kun en halv time til deadline, så jeg fik startet op for områdets netværksprinter og printet ud, troede jeg i hvert fald! Desværre vidste det sig at der var problemer med netværket, pga. en uløst supportopgave. Gode råd er tit dyre, men heldigvis havde min studiekammerat en lille USB stik jeg kunne låne, det var godt nok en lille en på kun 8GB men der er heldigvis mere end rigeligt til de fleste afleveringer. Filen på USB stikken og over til printeren med mig. 5 minutter i deadline kunne jeg aflevere opgaven.

Nu har jeg så været og investere mig i en ekstra lille USB stik, som altid ligger i min taske, så selvom jeg har nogle større jeg bruger til at transportere mediefiler rundt derhjemme, har jeg altid en lille stik ved hånden hvis uheldet endnu en gang skulle være ude.

Leave A Reply

Your email address will not be published.