Tilbygning eller ny garage?

Det kan være svært at vælge, hvad det næste byggeprojekt skal være. Skal man have ny garage, terrasse eller måske en helt ny stue? Der er så mange muligheder, og når man har besluttet sig for en af dem, så kommer man lynhurtigt til det næste dilemma – skal man bygge selv eller skal man få professionelle til at udføre arbejdet? Dette kommer selvfølgelig rigtig meget an på dine håndværkerevner, dit budget og dine tidshorisonter, men som tommelfingerregel er det meget godt at huske på, at hvis du ikke kan bære alle redskaberne selv, så er det nok en god idé at søge professionel hjælp.

 

Hvis du beslutter dig for at opgive byg-selv-drømmen og få hjælp fra autoriserede folk, er det vigtigt, at du vælger et af de certificerede byggefirmaer. Det vil sige, at det firma, du vælger, skal være med i en byggegarantifond, der sikrer sig hjælp og økonomisk dækning, hvis det udførte arbejde viser sig at være mangelfuldt.

 

Hvis det fx viser sig, at din nye carport er bygget skævt op og begynder at synke sammen allerede efter et år. Og håndværkerne ikke er til at få i tale. Så er det, at du kan få stor glæde af støtte fra en garantifond.

 

Der er altså mange valg at træffe, når du skal bygge, men til gengæld er der også mange muligheder.

 

Rigtig god fornøjelse!