Få murerarbejdet udført ordentligt – fra starten

Står I overfor at skulle have lavet et større projekt i jeres hus? Eller måske i sommerhuset eller lejligheden. Så kan det være fristende bare at skrive på Facebook, at murer søges, og så se, hvilke af dine venner, der har nummeret til en god og billig murer, der kan udføre det ønskede stykke arbejde til en rigtig god pris.

 

Og denne fremgangsmåde kan i langt de fleste tilfælde også være en rigtig god idé. Det er nemlig lidt af en tillidssag, når der skal bygges eller repareres noget på vores hjem. Og så kan det være rigtig rart at vide, at dem, der skal lave arbejdet, er forhåndsgodkendt af gode venner eller bekendte, der har haft dem til at lave noget arbejde for dem før.

 

Noget, du bare skal være opmærksom på, hvis I vælger denne måde at finde jeres murer på, er, at du skal undersøge, hvorvidt den pågældende murer er med i en garantifond. Hvis vedkommende er det, så er der nemlig altid hjælp at hente, hvis der skulle opstå problemer med det arbejde, der er blevet udført. Det er jo desværre ikke helt uhørt, at håndværkere forsvinder helt fra jordens overflade efter at have udført utilfredsstillende arbejde, og i sådan en situation er det bare rart at have kompetente folk til at hjælpe. Og ikke bare dine venner på Facebook.