Din bil på auktion?

0

Har du nogensinde overvejet, om du skal sælge din bil på auktion? Der er mange, der vælger den traditionelle måde at sælge bil på, som enten kan være at sælge den selv på nettet eller prøve at kontakte en autoforhandler – men hvorfor ikke sælge på auktion? Her får du alle fordelene ved at sælge din gamle bil: det er seriøse henvendelser, som kommer fra forskellige bilforhandlere, og de byder indbyrdes om, hvad din bil skal koste, hvilket sikrer dig en god pris.

Og nu tænker du måske, at der er en hage ved det at sælge gennem auktion, så hvad så med alt det praktiske? Det foregår faktisk ganske nemt og gnidningsfrit. Du opretter bare en gratis profil hos Autocom – kom allerede i gang i dag ved at trykke på sælg bil gratis. Herefter laver du en beskrivelse af din bil, du behøver ikke engang tænkte selv, Autocom har lavet et skema for dig, som du bare skal udfylde. Efter dette kan du tilmelde din bil auktionen, og salget er i gang. Når du laver beskrivelsen, sætter du også en mindstepris, så du er sikret, at den ikke bare bliver solgt til hvilken som helst pris. Hvis denne pris opnås, så er din bil solgt – ganske nemt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.