Dagspris fyringsolie

0

I går var jeg ude og køre en tur med mine veninder og på et tidspunkt kører vi forbi den lokale Q8 tank. Normalt lægger jeg aldrig mærke til tilbudsskiltet udenfor, men i går gjorde jeg tilfældigvis. På skiltet stod der: Dagspris fyringsolie – Billigst på Q8. Grunden til at jeg lagde ekstra meget mærke til skiltet, har med sikkerhed noget at gøre med, at vinteren banker på døren og jeg altid stiller det samme spørgsmål hvert eneste år, nemlig, hvor køber man den billigste fyringsolie og hvad er dagsprisen. Derfor valgte jeg at undersøge hvad Q8 kan tilbyde og hvor meget jeg kan spare ved at handle hos dem. Efter køreturen med mine veninder skynder jeg mig derfor hjem for at undersøge det nærmere på internettet. Her logger jeg ind på Q8’s hjemmeside, hvor jeg til min store overraskelse ser at det er meget brugervenligt. Jeg bruger deres beregningssystem, som viser mig hvor meget jeg skal købe, hvor meget det kommer til at koste årligt og til sidst regner systemet ud, hvor meget jeg har sparet på, at handle hos Q8. Jeg Sparer 750 kroner ved mit første køb hos Q8, og beslutter derfor at jeg fremover vil handle hos dem. Så slipper jeg for flere bekymringer de næste mange år. Nu går jeg en vinter i måde med god samvittighed og med varme nætter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.