Køkkenet er det vigtigste rum

0

I hvert fald hvis du spørger mig. I starten kunne jeg ikke helt se det fantastiske i det som eksperterne kalder ”samtalekøkken”. Jeg tænkte at køkkenet er da til for at lave mad – kan det virkelig virke så godt i markedsføringen at tilføje ordet ”samtale” til noget som vi alle har brugt til madlavning altid?

 

Men nu hvor jeg selv er blevet boligejer og efterhånden har boet nogle forskellige steder, kan jeg virkelig mærke, hvad de mener. Der er noget hyggeligt ved at være i køkkenet, og muligheden for at hyggesnakke mens man laver mad, er jo uundværlig efterhånden.

 

Det er i køkkenet at de hyggeligste stunder er hjemme hos os. Jeg går lige for tiden og overvejer at få et nyt køkken, så vi kan få endnu mere plads end vi har nu. Jeg ville egentlig ikke have noget imod at opgive spisestuen i mod at få bare halvdelen af den plads ude i køkkenet, så vi kunne have et større bord derude. Det kan dog være lidt kringlet at skulle til og rive vægge ned i de gamle Københavner lejligheder, da jeg personligt ikke har så meget styr på bærende vægge og så videre. Men det må jeg få en ekspert til at kigge på, for det er virkelig blevet en stor drøm for mig, at få mere plads derude.

Leave A Reply

Your email address will not be published.