AirGreenland-diretør bliver i Grøndland

0

AirGreenlands direktør gennem de sidste godt fem år har valgt at sige tak for nu, og søger nu mod nye udfordringer et andet sted. Bestyrelsen og kollegaer udtaler i en pressemeddelelse, at det er en skam, da de har været utrolig glade for Michael Binzers engagement og fantastiske resultater hos AirGreenland i en tid, hvor den høje konkurrence i branchen har sat deres evner på prøve.

 

Og, selvom det ikke længere er fly til Grønland, som Binzer skal beskæftige sig med, så bliver han i Grønlandsregi. Binzers nye arbejdsplads er nemlig hos det grønlandske teleselskab, Tele Greenland. Her glæder han sig efter sigende til de store udfordringer der ligger i, at telebranchen i disse år liberaliseres med høj fart.

 

Så selvom man hos AirGreenland betragter afskeden som lidt vemodig, så er det også med entusiasme fra begge sider, at arbejdet i det grønlandske fortsætter. Michael Binzer holder i hvert fald fast i verdens største ø som omdrejningspunkt for sit arbejde, og mon ikke også, at han får brug for at trække lidt i sine gamle forbindelser, når han selv skal med fly frem og tilbage til og fra Grønland.

 

Alt i alt er sagen om Binzer en sød historie om en mand, der holder fast i sin kærlighed til Grønland – selv i sit professionelle liv.

Leave A Reply

Your email address will not be published.