AirGreenlands direktør søger nye græsgange

0

Efter fem og et halvt år hos flyselskaber AirGreenland, har deres direktør, Michael Binzer, valgt at søge nye udfordringer hos teleselskabet, Tele Greenland. Han bliver altså i der grønlandske, men søger væk fra luftfarten.

 

Som det lyder i en pressemeddelelse fra AirGreenland, er det med fuldstændig rene linjer og et godt forhold til (de nu tidligere) kollegaer, at Binzer forlader posten hos AirGreenland. Her har man været glade for hans initiativer og gode arbejde. Perioden, hvor han har styret skuden, har været turbulent og præget af en meget stærk konkurrence i branchen, og derfor kræver det også en rigtig kompetent efterfølger.

 

Fly til Grønland til gode priser skal du dog ikke frygte for, at der forsvinder sammen med Binzer. AirGreenland er stadig en af de største operatører med flyvninger til Grønland, og alt tyder på, at en kompetent afløser står i kulissen og banker på. Det tyder altså på et spændende år 2013 for både AirGreenland og Binzer, der står over for en masse spændende udfordringer med et telemarked, der er i kraftig liberalisering og med hård konkurrence. Herfra skal der lyde et stort held og lykke til begge parter. Grønland står denne skribents hjerte nært, og derfor er denne nyhed også en af de spændende.

Leave A Reply

Your email address will not be published.