Mangler du en benzintank?

Vi kender det alle: man har kørt lidt rigelig langt, samtidig med at den røde benzinmålerlampe i instrumentbrættet har lyst. Du vil gerne finde en benzintank, og det skal helst gå stærkt! Panikken begynder at bredde sig, for er der noget, som du ikke har hverken tid, eller gider at bruge penge på, så er det en autohjælp til at hente dig og din bil på motorvejen.

 

Her har Q8 tænk lidt foran og designet en smart app, så du kan se præcis, hvor den nærmeste tank befinder sig. Og det kan redde bod på hele din ubekvemme situation, nu da du sidder og mangler benzin, og det smarteste er, at den ikke kun viser de stationer, som er Q8 men alle stationer i nærheden! På den måde kommer du hurtigt og nemt hen til en station, så du kan få fyldt benzin på igen.

 

Og det er ikke kun ude på vejene, at Q8 kan være behjælpelig med god og brugbar info. Lige nu kan du nemlig også bestille og købe billig fyringsolie ved at klikke her: priser fyringsolie.  Det er nemlig ved at være sidste udkald, hvis du skal nå at købe billig fyringsolie, for prisen stiger nemlig pr. 1. januar 2013.