Spar vigtig tid i den travle juletid

Hvis du er typen, der har brug for at komme hurtigt videre, så kommer der her et lille råd til, hvordan du kan komme lidt hurtigere frem i din hverdag i almindelighed – og her i den søde (og travle) juletid i særdeleshed. Et sted, hvor man kan skære unødvendig spildtid fra, er ved benzinstanderen på tankstationen. Specielt i juletiden kører jeg meget rundt for at købe ind, aflevere julegaver, være på familiebesøg, hente juletræ, handle mere ind osv., og i denne situation har jeg erfaret, at man kan sparre vigtige minutter på tankstationen, hvis man har anskaffet sig et kundekort til den lokale tankstation.

 

For selvom det har sin charme at få en lille snak med en gammel bekendt over benzinstanderen, især her i julen, så er tiden der bare ikke nogle gange, selvom lysten er nærværende. Og i en trav juletid kan det derfor være nødvendigt at optimere sin tid og undgå spildtid, der går fra den tid, som man ellers skulle have brugt på at pakke gaver ind og skrive julekort. Og det kan et kundekort til tanken altså hjælpe lidt på, og selvom kortet ikke skaffer dig en december måned med 10 ekstra dage, så giver det altså mulighed for at komme videre med julehuskesedlen i en fart.