Gør bilen julefin med rabat

Er du en af dem, der ligesom jeg, er en smule angst for vaskehaller? Du synes, hallerne minder om en scene fra en gyserfilm, du helst ikke vil være med i, og du forventer, at de store tromler begynder at vaske dig ind i den rene død, så snart du stiger ud af bilen. Og ingen vil kunne høre dig, for porten er lukket bag dig. Så tror jeg altså ikke, at vi er de eneste. Måske er der ikke så mange, der er decideret bange for vaskehaller, man mange har da vist et lettere anstrengt forhold til disse størrelser.

 

Nærmest som kompensation for den ubehagelige oplevelse kæmper tankstationerne om at give forskellige rabatter og særordninger ved brug af vaskehallerne, og således kan du nu også få rabat med dit diesel- og benzinkort, når bilen skal gøres klar til julebesøgene.

 

Og det skal den jo næsten. Det bliver altså bare lidt mere jul, når man kan køre på julebesøg i en nyvasket bil – der så vanen tro bliver møgbeskidt allerede efter de første 30 kilometer i sne og sjap.  Men vaskes, det skal den altså inden juleaften, og så gør det jo ikke noget, at diesel- og benzinkortet kan hjælpe lidt til med at spare lidt i den ellers dyre juletid.