Imponér dine gæster til årets fest

0

Scenen er sat, forventningerne er tårnhøje og I har alle stadset jer ud i jeres flotteste outfit for at holde årets fest og byde det nye år velkommen. Nytårsaften er hvert år en prøvelse af de store, og det kan være utrolig svært at være vært på sådan en aften, hvor alle har forventninger, og man næsten kun kan blive skuffet.

 

Hvis man alligevel har sagt ja til den krævende rolle som nytårsværtinde, så vil de fleste også gerne gøre lidt ekstra for at brillere i rollen og gøre dette års fest bare en lille smule bedre end den sidste år. Et sted, hvor man meget tydeligt kan gøre en indsats, er i borddækningen. Nytårsbordet er noget af det første, som gæsterne ser, når de ankommer til nytårsfesten, så hvis dette er imponerende dækket, er der allerede lagt en positiv bund for opfattelsen af, hvordan resten af aftenen skal forløbe.

 

Til et veldækket bord hører flotte og ens glas, og disse kan købes på nettet til rigtig gode priser. Det ser bare rigtig flot ud, når der er vinglas til alle og de står på lige rækker. Og når man så alligevel er i gang med glasindkøbet – så hvorfor ikke også lige købe nogle flotte drinksglas, så du kan imponere dine gæster med flotte drinks efter maden. Rigtig godt nytår!

Leave A Reply

Your email address will not be published.