Vid alt om Android market

0

Hvis du ikke lægger inde med en smartphone fra Apple, så har du højest sandsynlig hørt om Android market. Det er nemlig her, hvor du køber dine apps, hvis du har en HTC telefon, en Windows telefon eller en helt tredje slags. Det er en form for virtuelt indkøbscenter, hvor du kan søge efter de mest købte og hentede apps, så du kan se, hvad der er mest populært lige for tiden. Angry Birds er et spil, som mange spiller, og som har opnået meget hype i game-verdenen. Det er alle lige fra helt unge børn til ældre, der spiller spillet, hvilket gør det enormt alsidigt.

Noget, du måske også har fundet ud af som smartphone bruger, er, at Android market er gået over til at hedde Google Play. De har valgt dette navn er mange årsager, men vigtigst er nok, at det skal afspejle, at det ikke kun er handler om spil og programmer til smartphones og tablets længere – det kan også en helt masse andet.

Google forklarer blandt andet, at det skal være muligt for brugeren at bruge Google Play til at samle alt sit digitale indhold i skyen, hvorved man kan tilgå det hvor som helst. Dette bliver en tjeneste, som de fleste leverandører vil understøtte i den nærmeste fremtid, hvorfor Google er helt med på beatet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.