Så er det lige ved at være oppe over..

0

Overskriften lyder måske lidt som noget, der ville være utrolig pinligt at komme til at sige til en overvægtig kollega (der ikke var gravid, red.), men i virkeligheden drejer dette indlæg sig om den fest, som mange vil betegne som årets største – det er selvfølgelig selveste nytårsaften.

 

Og til sådan en aften er det brug for at hive det helt store udstyr frem. Der skal dækkes op med duge og stofservietter, hjemmet skal pyntes med serpentiner og andet julepynt i farvet pap, og der skal diskes op med den helt store nytårsmiddag. Og til sådan en middag er der én ting, der heller ikke må mangle, altså lige udover den gode steg. Det er god vin, champagne og gode drinks.

 

Og disse drikkevarer bliver bare mere festlige, hvis de bliver serveret i korrekte glad på lange stilke. De fleste af os ligger inde med vin- og champagneglas, men ender så med at servere drinks i plastikbægre efter midnat, fordi der ikke lige var flere glas tilbage i skabet. Men på en aften som denne ødelægger det altså lidt den helstøbte stemning med de hvide kopper til de flotte drinks. Derfor kunne det være værd at overveje at investere i nogle rigtige cocktailglas, så du kan imponere dine gæster med flotte cocktails efter kransekagen.

 

Så skal det nok blive nytår med stil!

Leave A Reply

Your email address will not be published.