Hyggelig og alternativ opvarmning med en brændeovn i vinterkulden

December og dens snevejr er over os, og børnene har allerede bygget den første snemand i haven – den dog hænger lidt med gulerodsnæsen, fordi vejrguderne stadig ikke helt har bestemt sig for, om de er i sne- eller suldhumør denne vinter.

 

Og når sneen falder, og dagene bliver kortere, så er det også på høje tid at få tjekket op på din varmesituation. De fleste har installeret en form for permanent varme i deres hjem, men når kulden rigtig får fat, kan det være nødvendigt – eller i hvert fald hyggeligt – at varme lidt ekstra op i stuen.

 

Det kan man gøre med en god gammeldags brændeovn, men de, der har sådan en til rådighed, ved også, at det ikke er en helt billig fornøjelse, når der skal købes brænde. Derfor kan det også betale sig at holde øjne og ører åbne og gøre sit forarbejde grundigt, inden man køber ind til vintersæsonen.

 

Priser på træbriketter og brænde kan nemlig variere en del, men på det linkede website er forarbejdet gjort for dig. Her findes der både en oversigt over gennemsnitspriser på de forskellige slags briketter og brænde, samt en specificeret liste over priser hos de forskellige udbydere.

 

Så hvis du har en brændeovn, og mangler at få fyldt op på varmelageret før vinteren får rigtig fat, så er det altså værd at aflægge holddigvarm.dk et besøg. På siden kan du også se priser på træpiller og fyringsolie.