Find den billigste fyringsolie

Der er rigtig mange boliger i Danmark, der bliver opvarmet med fyringsolie, og derfor er behovet for det der stadig. Dette gør dog også, at mange i disse tider i bliver presset økonomisk, da priserne på fyringsolien ikke ligefrem falder i takt med de lavere lønninger og fyringsrunder rundt omkring på de danske arbejdspladser.

Hvis du er en af dem, der stadig har oliefyr, så er du måske også klar over, at du med fordel kan tjekke priserne på det på nettet. Det er der mange der benytter sig af, for at få en fordelagtig pris, men hvor det lige præcis, at man kan finde disse priser?

Et godt sted, hvor der oplyses mange gode priser er Fyringsolie-Priser.dk, der med sine mange links kan vise dig lige hen til den billige fyringsolie. Et hyppigt besøgt sted, som mange finder brugbart, er AB Fyringsolie, som tilbyder en besparelse på mindst 700 kr. pr. 1000. liter. Dette er endda inklusiv moms og levering, så det må siges at være et rigtigt røverkøb.

Og rabatten stopper ikke her – ”køber du mere, får du naturligvis en bedre pris.” lyder det fra de erfarne fyringsolie sælgere. Hermed ikke sagt, at kvaliteten er i bund: olie er frostsikret ned til minus 20 grader og med et maksimum svovlindhold på 50 ppm.