Virker bilen ikke, som den skal?

Og anser du ikke dig selv for at være den fødte mekaniker? Så er der nu hjælp at hente, og her kommer tippet kortfattet: Find automekaniker og bilmekaniker online!

 

Folkene bag siden autobutler.com har nemlig lokaliseret et problem – og løst det. Hvor ofte har vi bilejere ikke stået med et stenslag i ruden eller en slidt gearkasse, og så ikke har kunnet overskue at få bilen repareret, fordi bare den store manøvre med at indhente tilbud fra forskellige mekanikere synes helt udmattende. Når det kommer til vores biler, vil vi bare gerne have dem fikset så hurtigt, som muligt, når de ikke virker – og så billigt som muligt, man er vel dansker.

 

Og på denne side har de altså løst problemet. Her er mere end 700 værksteder samlet i en ét, og du slipper derfor selv for at indhente tilbud. Siden fungerer således, at du i et søgefelt indtaster, hvad du skal have lavet på din bil. Du skriver fx ”udskiftning af lak”, og så vil siden søge i hele databasen af værksteder og til sidst komme op med tre forskellige tilbud, der spænder over forskellige kvalitets- og prisklasser.

 

Når du har fundet det tilbud, du gerne vil benytte dig af, kan du bestille en tid direkte gennem siden, eller få oplyst kontaktinformation, hvis du gerne vil aftale nærmere med det pågældende værksted.

 

Sådan, problem solved. Se dét er en brugbar hjemmeside.