Med hele verden som arbejdsplads

0

En ny by hver dag, nye mennesker til hvert et måltid, glædelige gensyn på den sædvanlige rasteplads i Sydtyskland. Den fuldstændige stilhed og den nærmest hypnotiserende lyd af dækkene på motorvejen og landskabet, der glider forbi udenfor vinduerne. Hvis du drømmer om den ultimative frihed på landevejen, så kan det være, at du burde kigge forbi Jobzonen og søge efter et chauffør job.

 

Mange indenfor branchen mener, at dét at være chauffør er ikke bare er et job, men en hel livsstil. Man bruger store dele af sit arbejdsliv alene på landevejen, og derfor skal man sætte utrolig stor pris på den enspænderagtige tilværelse på landevejen. På landevejen er der ikke den samme rytme med fritid og arbejde, og der er ikke en familie, du kan komme hjem til hver aften. Til gengæld har du hele perioder, hvor du ikke er afsted, og hvor der så er rigtig god tid til familiær hygge og huslige gøremål.

 

Hvis du er tiltalt af en fremtid som chauffør, så bør du kigge på de forskellige jobsøgningssider, der for det meste har mange ledige stillinger som kort- og langturschauffør. Der kan altså nemt være meget kort mellem drømmen om landevejen til virkeligheden på den. Rigtig god jobsøgning – og god tur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.