3 tilbud på 24 timer

0

Det er hvad du får, hvis du bruger hjemmesiden autobutler.dk, når du skal have noget fikset på din bil. Her er der nemlig over 700 forskellige bilværksteder samlet under ét tag, og på den måde kan du være sikker på at få et rigtig godt tilbud, når der er noget galt med bilen.

 

Servicen foregår slåledes, at der på hjemmesidens forside er et tydeligt søgefelt. Her indtaster du det problem, du gerne vil have udrettet på din bil. Det kunne fx være gearkasse renovering. Når søgemaskinen har lokaliseret og genkendt dit problem, sendes din forespørgsel videre i systemet, og i løbet af de næste 24 timer vil du modtage tilbud fra tre forskellige værksteder, der kan have forskellige fordele, fx høj kvalitet, hurtig behandlingstid eller lave priser.

 

Herfra står det dig frit for, om du vil benytte et af de give tilbud, eller om du hellere vil gå til dit lokale værksted eller noget helt tredje. Hovedpointen ved hjemmesiden er nemlig i første omgang ikke at sælge reparationer, men at skabe en gennemsigtighed i automekanikerbranchen, som mange kunder har savnet. På den måde bliver det meget nemmere for dig at finde den rigtige løsning for dig og din bil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.