Scor billige point i andelsforeningen – forhandl om olieprisen

0

Vinteren er højsæson for mange herlige ting som skiløb, sneboldskampe og varm kakao i sofaen hele dagen. Men det er også højsæson for en lidt mindre behagelig ting, nemlig varmeregninger. Men disse ubehagelige regninger kan med lidt benarbejde godt reduceres betydeligt. Hvis du bor i lejlighed føler du sikkert ingen kontrol over, hvilken pris i får jeres fyringsolie til. Men, det er ikke helt rigtigt.

 

I dag er dagspriser på fyringsolie tilgængelige på internettet, hvilket gør det ret enkelt for helt udeforstående, at tjekke op på, hvorvidt de nuværende priser er gunstige i forhold til de aktuelle dagspriser. Og forskellen kan sagtens vise sig at være af en sådan størrelse, at den giver udslag i budgettet. Hvis du tilmed bruger lidt tid på at undersøge de forskellige udbyderes priser, kan der være store penge at spare.

 

Hvis du finder ud af i din lille hjemme-research, at der kan være penge at spare i jeres forening, er jeg sikker på, at det giver gode point og ekstra tolerance fra naboerne til fremtidige fester. Så det kan hurtigt blive en stor indtægt for dig – både i billige nabopoint og sparrede kroner på varmeregningen – hvis du giver fyringsolien et tjek.

Leave A Reply

Your email address will not be published.