En fest hvor der intet mangler

0

Når man vil holde en rigtig god fest med gode cocktails og hvad der dertil hører, er det vigtigt at man har det helt rigtige barudstyr, så man kan få lige præcis de drinks som gæsten efterspørger.

Jeg oplevede selv at være til en privat fest i weekenden, hvor alt var arrangeret og planlagt ned til mindste detalje, og det var bestemt noget der gav plus point i min bog. Til festen var der lejet en professionel bartender, som sørgede for, at alle gæster blev underholdt og forplejet. Det eneste værten selv havde sørget for, var at bartenderen havde det helt rigtige barudstyr til at kunne udføre sit job.

Der var sørget for shaker, muddler, isknuser, flairflasker, jigger og skænkepropper mm. Der var ikke noget som manglede. Det gjorde jobbet for bartenderen meget nemmere, men også gæsterne så ud til at nyde godt af alle de muligheder der var bag baren.

Festen var en stor succes. Mine veninder og venner har allerede spurgt mig, hvornår det er min tur til at stå for sådan en arrangement. Så snart jeg får indkøbt det helt rigtige barudstyr, er det helt sikkert min tur til at være værtinde.

Leave A Reply

Your email address will not be published.