Spar penge på fyringsolien

0

Det er blevet koldere og klarere udenfor, og træerne er begyndt at rødme. Den kolde årstid har efterhånden fået sit tag i os, og med efterår og vinter følger også et forhøjet varmeforbrug og en dertil forhøjet udgift sammenlignet med sommerhalvåret, hvor solens stråler står for (over)opvarmningen af vores stuer.

 

Mange af os er dog ikke selv inde over, når der skal indkøbes fyringsolie til vores bygning, idet vi som så mange af vores medbeboere bor i byen og derfor i en lejlighed, hvor varmeforsyningen deles med de andre i bebyggelsen.

 

Men måske kunne det godt betale sig at engagere sig til næste bestyrelsesmøde, og foreslå, at varmeøkonomien blev gået efter i sømmene. Der kan nemlig nemt være mange penge af spare på fx at skifte til en drøjere olietype eller ganske simpelt en anden udbyder.

 

Billig fyringsolie og den aktuelle pris kan du bl.a. finde hos Q8 i deres online shop, hvor du også finder en beregner, der hjælper dig med at fastsætte dit personlige forbrug.

 

Så, måske ville det være en idé at give hjemmesiden og beregneren et klik, inden du bevæger dig ned til den gratis kaffe og kage på bestyrelsesmødet. Og måske er der ikke kun sparrede oliekroner at tjene, men også bonuspoint hos de andre beboere, fordi du tager jeres økonomi op til revision. Og det kommer jo alle til gode.

Leave A Reply

Your email address will not be published.