Om benzinkort og slankekure

0

Ja, måske er benzin og slankekure ikke umiddelbart to ting, du forbinder med hinanden. Og det kan jeg sådan set udmærket forstå. Derfor er dette heller ikke et indlæg om, hvordan du kan tabe dig helt vildt ved at drikke benzin (don’t! Jeg tror ikke, det er sundt), ej heller en løftet pegefinger om, hvordan du kan tabe dig ved at købe mindre benzin – og altså derfor lade bilen stå og komme op på cyklen.

 

Derimod handler dette om et tip til at undgå nogle af de fristelser, som vi dagligt udsættes for i absurde antal. Here it goes: Hvis du anskaffer dig et benzin- og dieselkort til din lokale tankstation, kan du komme udenom et fristende sted, som rigtig mange kan have svært ved at undgå. Tanken. Når man lige skal ind og betale for benzinen, bliver man meget hurtigt fristet af friskbagte croissanter, cafe latte, chokoladebarrer og kolde sodavand.

 

Med et benzinkort slipper du for at gå ind i butikken og slipper på den måde for fristelserne. Du kan betale direkte ved standeren, og som en ekstra fordel får du hver måned tilsendt en oversigt over dit forbrug. Dér kan man også se alt, der er købt inde i butikken, så det bliver rigtig svært at synde i fred.

Leave A Reply

Your email address will not be published.