Mangler I en murer?

0

Man kommer altid til at mangle en murer på et eller andet tidspunkt i sit liv, hvis man da, som de fleste danskere gør, vælger at investere i en lejlighed, et hus, eller en helt anden form for fast ejendom. Når man køber sådanne, om det så er større eller mindre bopæle, så er der altid noget, hvor man tænker, at man ville have det anderledes, eller skal have lavet tingene nyere. Det kan for eksempel være, at du køber en gammel lejlighed, hvor du gerne vil have termovinduer i, da der ellers bliver for koldt om vinteren, eller at du har købt et hus, som trænger til et nyt badeværelse.

 

Men hvem er det så, at man skal vælge, som sin murer? Man vil jo gerne have, at det bliver gjort ordentligt, og samtidig har mange af os en tendens til at tænke, at vi ikke vil have det gjort for hvilken som helst slags penge. Derfor er der også mange af os, der bliver lokket af sort arbejde eller anden billig arbejdskraft, hvilket sjældent betaler sig i længden.

 

Hvis en murer søges, så vær sikker på, at han er medlem af Dansk Byggeri – det er din forsikring for, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og hvis uheldet alligevel er ude, så kommer du ikke til at betale for det.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.