Overblik skaber ro i benzinøkonomien

0

Hvis du hører til blandt den gruppe, der ikke lige har tid, overskud eller lyst til at sidde derhjemme med dine kvitteringer og få et overblik over, hvor mange penge du egentlig bruger på fx mad, fornøjelser og benzin, så er der hjælp at hente. I hvert fald på nogle fronter.

 

Lige meget hvor tørt og kedeligt det end måtte lyde, så er det bare nemmere at holde styr på sin økonomi, hvis man ved, hvor mange penge man bruger på hvad.  Og lige netop dette overblik kan et diesel- og benzinkort fra din tankstation hjælpe dig med at få. Når du opretter dig som kunde hos Q8 og samtidig får et kundekort, kan du hver gang, du køber benzin, betale med dette kort. Det smarte er så, at dine køb registreres og sender hjem til dig på en samlet oversigt.

 

Når du så har den samlede oversigt, vil det ofte også være nemmere for dig at styre dit samlede forbrug. Bare dét, at du ser hvor mange penge, du i virkeligheden bruger om måneden på brændstof, vil få dig til at være en smule mere varsom med, hvornår du bruger bilen, og hvornår det måske godt kunne betale sig at snuppe cyklen.

 

Der er altså også hjælp at hente til benzinøkonomien for folk, der ikke lige er systematikere eller udprægede ordensmennesker. Takket være tanken.

Leave A Reply

Your email address will not be published.