”Man skal aldrig gå ned på udstyr”

0

Den sætning har vi vist alle hørt – og gerne fra en midaldrende herre, der prøver at kompensere for sine manglende evner indenfor en sportsgren ved at overindkøbe dyrt udstyr, der skal gøre hans ydeevne bedre og stil flottere.

Men i nogle tilfælde kommer sætningen faktisk til sin ret, og i dette indlæg vil jeg tillade mig at fremhæve én bestemt sportsgren, hvor udstyret er virkelig vigtigt – eller i hvert fald noget af udstyret.

Det drejer sig om vandsport og i særdeleshed surfing, der uden det rigtige udstyr kan gå hen og blive en meget farlig sport.

Det vigtigste udstyr er i denne sport, som i så mange andre, sikkerhedsudstyret. For det første er det vigtigt at bære en hjelm, da udstyret er tungt, og du risikerer at få det i hovedet, når du vælter i bølgerne. Det er også vigtigt at have en god våddragt, som beskytter dig mod at blive nedkølet og blive revet af bølgerne, der til manges overraskelse kan være et meget hårdt underlag at lande på. Men, det allervigtigste sikkerhedsudstyr er en god svømmevest. Vesten hjælper dig med at holde dig oppe i vandet, og kan blive en meget nødvendig redning, hvis du pludselig bliver udmattet, mens du er på havet.

På en side som denne kan du få svømmeveste helt ned til under 200 kr., og hvem har ikke lyst til at investere 200 kr. i sin egen sikkerhed?

Leave A Reply

Your email address will not be published.