Bliv mindet om dine allerbedste minder

0

Den allerbedste måde at bevare gode minder på, er ved at blive mindet om dem i sin hverdag. Og hvem vil ikke huskes på, da mormor åbnede gaven til sin 80års fødselsdag, eller da din bedste veninde åbnede døren til sin surprisefest? Eller hvad med et skønt øjeblik fra ferien eller bare et skønt glimt fra hverdagen?

Alle disse stunder skaber gode minder, og disse minder fortjener en synlig plads i vores hverdag. På den måde sikrer vi os, at gode minder ikke går fortabt.

En god måde at gøre dine minder synlige på, er ved at tage et kig i familiealbummet – nok det digitale af slagsen – og få printet nogle af de allerbedste billeder i en god kvalitet. Når du har overstået udvælgelsesprocessen, er det en rigtig god idé at gøre dig selv en tjeneste i æstetikkens tegn. Besøg en side som denne og få rammet dine billeder flot ind.

Når billederne er printet i god kvalitet og rammet pænt ind, bliver de opgraderet til personlig kunst i stedet for krøllede feriebilleder, som vi kender dem fra den gang, vi var små, og det var en fryd at kigge billedstakken igennem uden at sætte fedtfingre, når filmen kom tilbage fra fremkaldelse.

Hvis du vil være med på en af de allernyeste trends indenfor boligindretning, kan du sætte dine billeder i forskellige rammer og sætte en hel væg af til at lave dit helt eget mini-galleri. Så skaber du både personlighed og hygge i dit hjem.

Leave A Reply

Your email address will not be published.