Tre grunde til at det kan være risikabelt at sælge dit arveguld

For tiden bliver vi overøst med gode tilbud på det guld, vi gemmer i skuffer og skabe. Budskabet er enkelt; der kan være gode penge at tjene ved at sælge dit gamle guld til omsmeltning. Guldsalget skulle i sig selv ikke være så risikabelt, men der er lige et par punkter, du skal være ekstra opmærksom på, hvis du vil have det optimale ud af dit salg. Herunder har jeg listet tre ting, du skal have særligt for øje.

1. Guldpriserne har været stødt stigende det sidste lange stykke tid, men er nu så høje, at der er risiko for, at udviklingen snart vender. Dette vil nok ske, hvis der kommer lidt mere stabilitet i verdensøkonomien.

2. Guld bliver brugt som en sikker investering, da prisen har været stabil eller stigende gennem lange tider. Men hvis den økonomiske krise fortsætter, risikeres det, at flere lande begynder at sælge ud af deres guldreserver. Hermed stiger udbuddet og priserne falder.

3. Det er altid en god idé at holde sig opdateret på de helt aktuelle guldpriser (hvilket du kan gøre her) i en periode, inden du sælger. Priserne ændrer sig hele tiden, og det ville være ærgerligt at gå glip af en ekstra indtjening, hvis du sælger på en dårlig dag.