Tre grunde til at sælge dit guld

0

I disse tider vrimler det med firmaer, der vil opkøbe dit guld og gøre dig lidt gladere og lidt rigere. Det skulle være helt utrolig nemt. Man skal sådan set bare lægge sine gamle smykker i en kuvert og sende dem af sted – så kommer der kontanter retur. Måske er du en smule skeptisk, men den skulle altså være god nok. Det er nemt og sikkert at ombytte dit guld til kontanter. Herunder er der samlet tre gode grunde til at overveje at sælge dit guld.

1. Der er gode penge at tjene lige nu. Guldpriserne er for tiden på et niveau, der aldrig er set lignende. På grund af den dårlige økonomi i hele verden tyr investorer til de mere sikre alternativer til aktier. Her er guldet en attraktiv vare, hvilket sender priserne på himmelfart.

2. Guld er en meget stabil handelsvare. Gennem mange år har guldet vist sig at være meget modstandsdygtigt overfor inflation, og ædelmetallet mister ikke sin værdi selvom valutakurserne falder og økonomien er svækket.

3. At sælge sit guld er også at gøre miljøet en tjeneste. Ved udvinding af guld udledes store mængder CO2 i den atmosfære, som i forvejen er meget belastet af menneskeskabt forurening. Hvis guldet genbruges, undgås denne forurening. Dertil forbruges der også enorme mængder af vand til rensning og nedkøling, og dette forhindres ved at genbruge guldet i stedet for at udvinde på ny.

Der findes altså en række rigtig gode grunde til at skille sig af med sine gamle smykker på en økonomisk og miljøvenlig måde. Så er det bare op til dig at afgøre, om du kan undvære arvestykkerne?

Hvis svaret er ja, eller du bare er nysgerrig, kunne du jo tage et kig på dagens guldpriser her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.