Hvad er F24?

0

Det er nogle gange til at blive helt forvirret over alle de forskellige konstellationer med under- og datterselskaber en masse. Selv har jeg studset en del over genren tankstationer, hvor der bliver reklameret på kryds og tværs. Jeg har svært ved at finde hoved og hale i, hvem der arbejder sammen og for og imod hinanden. Især de to selskaber F24 og Q8 har jeg undret mig lidt over, så nu vil jeg videregive, hvad jeg fandt ud af i min research. Hvis du hellere selv vil læse på lektien, kan du tjekke her.

Det, jeg fandt ud af, er, at F24 hører ind under Q8, og er navnet på kædens række af ubemandede automatanlæg, der har åbent hele døgnet, og hvor benzinen, diesel og bilvask er lidt billigere end på de bemandede Q8-stationer.

På alle F24-stationer er det muligt at betale med alle gængse kort samt benzinkort fra både F24 og Q8, og på den måde bliver samarbejdet til en fordel for kunden, der har flere valgmuligheder med samme rabatsystem.

Hvad jeg også fandt ud af er, at Q8 og dermed også F24 i Danmark drives at selskabet Kuwait Petroleum A/S, der således administrerer de 176 bemandede Q8-stationer og 74 automatiske F24-stationer, som vi indtil videre har her i landet.

Så, F24 er altså kort fortalt Q8s smarte lillebror, der er så selvstændig, at den ikke har brug for overvågning for at kunne betjene kunderne.

Leave A Reply

Your email address will not be published.