Tankstationen er den nye kaffebar

0

Det er ikke længere kun brændstof og sprinklervæske, der er i fokus på tankstationen. Indenfor de sidste år har tankene opdaget et stort marked indenfor kaffe og tilbyder således stadigt mere avanceret og bedre kaffe til deres ofte travle kunder. Forbrugerne er krævende og tager sig derfor ikke til takke med en kop lunken tankstationskaffe, der har stået i en termokande den halve dag. Derfor kan det også godt betale sig for tankstationerne at tænke store tanker, når de indretter stationens kaffehjørne

Kunderne kræver ikke cafelatte med svaner og verdenskort tegnet i skummet, men derimod at kaffen er brygget på friske, hele kaffebønner, og der er mulighed for at hælde frisk mælk i kaffen i stedet for den frysetørrede og pulveriserede slags.

En fordel, som er fremtrædende for tankstationerne, er, at man på tanken kan få en kop god kaffe og betale for den uden at skulle bruge kvarterer og halve timer på at stå i kø.

Så når stationerne kan tilbyde kaffe af høj kvalitet til lavere priser og meget hurtigere, kan de konkurrere direkte med større kaffekæder som fx Baresso.

Hvis du oven i købet har et kundekort til din lokale tankstation, kan du spare penge på kaffen på samme måde, som du sparer penge på benzinen. Læs mere om kundekortet og kaffefordelene her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.