Vi vil have benzin hurtigt, billigt og uden fristelser

0

Benzinselskabet Q8 har fået lavet en undersøgelse af danskernes vaner, når de køber benzin. Vores krav og vaner har nemlig ændret sig betydeligt over de sidste år, og en den økonomiske krise har bestemt haft en indflydelse på disse ændringer. Når vi handler brændstof, vil vi have det billigst muligt og tager os ikke så meget af, hvorvidt der hører en velassorteret tankstation med til benzinoplevelsen.

Af samme grund er der rundt omkring i landet skudt hundredvis af ubemandede tankanlæg op, hvor brugeren betaler med kort og selv udfører alt arbejdet. Der er ingen butik tilknyttet til denne slags tankstationer, og derfor sælges der også udelukkende brændstof. Ved standerne skal der forudbetales med benzinkort (som du kan læse mere om her) eller et andet betalingskort, før det overhovedet er muligt at tanke bilen. På den måde undgås det, at kunderne tanker uden at betale og grundet den manglende betjening i ro og mag kan køre væk igen med tanken fuld af gratis benzin.

Fordelen ved de selvbetjente standere er også, at man sparer tid på ikke at skulle ind i butikken. En sidste fordel ved denne slags anlæg betyder også meget for kunderne. Når de ikke skal ind i butikken for at betale for deres benzin, så undgår de også at blive fristet til at købe ekstra varer, som ikke var tiltænkte. På denne måde sparer kunden indirekte endnu flere penge.

Med Q8s undersøgelse i baghånden vil det derfor ikke være helt af vejen at inddrage den gamle talemåde, der sætter lighedstegn mellem tid og penge. At der så også er penge i undgåede fristelser, hvem havde forudset det?

Leave A Reply

Your email address will not be published.