Synes du også, at benzinen er blevet helt urimeligt dyr?

0

Det kommer nok ikke som den store overraskelse for nogen, at det er en dyr fornøjelse at have sig en firhjulet ven. For det første skal der store summer op af lommen for overhovedet at anskaffe sig en bil. Men udgifterne stopper ikke automatisk, når bilen først er købt. Herefter følger regelmæssige udgifter til service, reparation og, gud forbedre det, utrolig dyr benzin.

Benzinpriserne har de sidste år ligget på et helt utrolig højt niveau, og det gør det sværere for den normale dansker at få råd til at have bil. Ikke så meget pga. anskaffelsesomkostningerne, men mere grundet alle de omkostninger, der følger med.

De høje benzinpriser er (desværre) ikke noget, vi kan gøre så meget ved, men vi kan til gengæld tage vores forholdsregler og spare, hvor vi kan. Man kan fx anskaffe sig et medlemskort som dette, der giver en smule rabat hver gang, man tanker benzin.

En anden smart funktion ved sådan et kort er, at du hver måned får tilsendt en oversigt over dit forbrug. Ved at få et overblik over dit benzinforbrug kan du bedre vurdere, om du burde skrue ned på forbruget.

I kampen mod de høje benzinpriser er vi altså rimelig hjælpeløse, og derfor skylder vi næsten os selv at spare, hvor der spares kan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.