Har du ikke råd til at tage på sommerferie?

0

I sidste uge fik vi lige en lille snert af, hvad det vil sige, når den danske sommer viser sig fra sin gode side og er gavmild med både solskinstimer, en mild brise, letpåklædte, sommerbrune mennesker og kølige drikke i skyggen. Men alt godt har en ende, og alle ved vi jo, at den danske minisommer fik sin brætte ende med en weekend fyldt med regn og torden. Så nu er det slut med at grille pølser i på terrassen og tilbringe dasedage i haven.

Men bare fordi sommeren herhjemme er afblæst, betyder det ikke, at du ikke skal have lidt sol på de blege ben. Og eftersom der ikke er meget D-vitamin at hente fra oven herhjemme, synes en ferie som den eneste brugbare løsning. En tur sydpå fortjener alle for at kunne komme igennem det ellers ret grå danske vejr – året rundt, fristes man næsten til at sige.

Men i disse tider er der også mange af os, der sidder lidt stramt i økonomien grundet den nationale og internationale økonomiske situation og manglen på arbejdspladser. En stram økonomi behøver dog ikke at betyde, at tanken om ferie skal opgives på forhånd.

For måske gemmer du faktisk på større opsparinger, som du knap vidste, du havde. Du bør nemlig overveje at tage et kig i dine skuffer og skabe, hvis du vil tjene nogle ekstra penge til ferien. Her kan der nemlig sagtens ligge små skatte gemt i form af gamle arvestykker, du alligevel ikke bruger længere. Disse smykker kan nu om dage veksles til kontanter lettere end nogensinde. Du sælger guldet til en virksomhed, der omsmelter og forfiner det, og sender det tilbage på verdensmarkedet. Meget enkelt.

Gå ind på en side som denne, og se, hvad du kan få for dit gamle guld.

Leave A Reply

Your email address will not be published.