Min grønlandske drøm

0

Nogle drømmer om sol og strand, andre om storbyens sys og fascinerende travlhed. De nogle inkluderer skam også mig. Jeg er stor tilhænger af både kolde drinks i skyggen på lange dage ved stranden og uhæmmet shopping og spisning på fancy caféer i London, Paris, New York. Disse ferieformer har jeg også dyrket ret flittigt i de sidste mange år, men i disse tider er det en ret anderledes form for ferie, der har præget mine dagdrømme.

I stedet for på en godt polstret strandstol i 30 grader ser jeg mig selv siddende på en hundeslæde i minusgrader. Jeg har nemlig kastet min kærlighed på den store, snedækkede ø mod nord, og paraplydriks er skiftet ud med hvalspæk. Grønland er nemlig min nyeste feriedrøm.

Derfor har jeg også netop købt min flybillet til Grønland, som jeg fandt til en betalelig pris hos Air Greenland, der vist nok også er de eneste, der flyver direkte fra København til Grønland.

Hovedårsagen til, at Grønland er blevet min nye drøm, er den helt ualmindeligt smukke natur, de har deroppe. Hvem vil ikke gerne se et isbjerg i virkeligheden i stedet for kun i Titanic? Jeg vil i hvert fald gerne, og hvis synet kan kombineres med en tur på hundeslæde og shopping i den lokale sælskindsbutik, er min grønlandske lykke gjort.

Leave A Reply

Your email address will not be published.