Telesalg – Er det en god ide at hyre et bureau?

Mangler du kunder og føler du, at du har prøvet alt for at skaffe dem uden held, er det måske en god idé at hyre et telemarketingsbureau.

Om telemarketingsbureauer:

Et telemarketingsbureau, er en virksomhed hvis kernekompetencer er at lave opsøgende salg, og de er gode til det. De ved altid, hvad de skal sige, og hvornår de skal sige det. Det er deres speciale, det de lever af, og det de er bedst til.
Derfor giver det alene, af de grunde god mening at benytte et telemarketingsbureau.

Det kan dog alligevel ikke altid betale sig, at benytte et bureau til at skaffe kunder til din virksomhed. Er det små kunder du leder efter, er det nok for dyrt at bruge dem, medmindre det er for at skaffe kontakter til større virksomheder.

Har du derimod ønske om at have få flere større kunder, er de yderst nyttige.

De har inden, de ringer, sat sig ind i den virksomhed, de skal opsøge. Derudover har de selvfølgelig sat sig helt ind i din virksomhed og dit produkt, du ønsker at sælge.

Større kunder er ligesom private også meget skeptiske, når de får en sælger i røret, hvad enten det er en mødebooker eller dig selv. Det er knivskarpe ledere, der sætter personen i den anden ende af røret på en hård prøve. De stiller som regel en masse kritiske spørgsmål til både produkt og virksomhed.

Her vil du måske være på herrens mark og ikke vide, hvordan du tackler det, hvorimod at en mødebooker ved præcis, hvordan han/hun skal håndtere sådanne spørgsmål.

Hvis du har gerne vil bruge et telemarketingsbureau

Har du endelig besluttet dig for at bruge en mødebooker fra et telemarketingsbureau, er der nogle ting du skal være klar over. Du kommer til at bruge tid sammen med mødebookeren, der skal lære dig og din virksomhed at kende. Derudover er det vigtigt, at i har et tæt samarbejde, og at mødebookeren har en opdateret version af din kalender og dit overskud til møder, da det værste der kan ske er at aflyse møder.

Du kan læse mere om telemarketing her.