Udgiv dine egne artikler

0

Har du et website som du ønsker at promovere, så ved du måske at links til dit website er vigtige for at få gode placeringer i søgemaskinerne. Vidste du det ikke i forvejen, ja så ved du det nu. Dette gælder uanset hvilken form for website du har. Det kan være at du har en webshop, eller at du ønsker at fortælle om nogle fede produkter, som du kun sælger i din offline butik. Uanset hvad dit website omhandler, så er det vigtigt at komme frem i søgemaskinerne, så folk kan komme til at se det du ønsker, at de skal se.

Sådan får du gode links til dit website

En god metode til at få links til sit website er ved at skrive unikke artikler om sine produkter, sin webshop, eller hvad man nu promoverer, samt at inkludere links til sit website i artiklen. Dermed slår du 2 fluer med et smæk, da du får fortalt, hvad du ønsker at fortælle om dit website, og du opnår samtidigt nogle links, som får dig bedre placereret i søgemaskinerne. Et eksempel kunne være at du har et website med gratis konkurrencer på nettet. Du kan så vælge en sætning i din artikel, der lyder som følgende: “Ønsker du også at vinde gratis præmier? Så find gode konkurrencer på nettet.” Du skal altså linke med det søgeord, som du ønsker at dit eget website skal kunne findes på via søgemaskinerne.

Det kan måske lyde dyrt, at få lov til at publicere sine artikler rundt omkring på nettet, men det er det ikke. Der findes mange steder, hvor det er helt gratis. F.eks. er det gratis at publicere dine artikler på det website du læser på nu 🙂

Fordele for både dig og artikeldatabasen

Grunden til at du kan få lov at publicere tekster, og endda inkludere links, helt gratis, er at websitet får indhold, som websitet ikke skal betale for. Du får altså en værdi som forfatter, men websitet får også tilført værdi i form af gratis tekst på websitet. Dette forudsætter dog at du skriver en god læselig tekst, som kan skabe værdi for læserne på det website, hvor du udgiver artiklen. Samtidigt skal din artikel være unik, for ellers får websitet ikke forøget værdi. Hvis websitet får nyt unikt indhold, så kan dette hjælpe i søgemaskinerne. Indhold der også findes på andre websites kan istedet skade ift. søgemaskinerne. Derfor er de seriøse artikeldatabaser meget opmærksomme på kun at godkende godt unikt indhold. Dette er dog på ingen måde en ulempe for dig. Du ønsker at fremtræde så godt som overhovedet muligt, med dit produkt, overfor læserne af din artikel. Det gør du ikke, hvis din artikel indeholder en masse sludder, eller en masse stavefejl. Det er derfor både i din og artikeldabasens interesse at du skriver godt, unikt, og letlæseligt indhold i dine artikler.

Hvordan udgiver man sine artikler på en artikeldatabase?

Der findes ikke et standard system, som alle artikeldatabaser bruger. Det er op til den enkelte artikeldatabase at beslutte hvilket system, som man vil bruge. Mange databaser bruger WordPress, hvilket er et af de kendteste CMS’er i verden. Det er også dette CMS som Gratis Nyheder bygger på. Når du vil oprette en artikel på Gratis Nyheder, så skal du først oprette dig som bruger. Du finder et link til dette via menuen i højre side. Derefter kan du logge ind på siden, samt trykke på “kontrolpanel”. I kontrolpanelet får du adgang til at skrive indlæg. Når du skriver et indlæg, så kan du trykke “Gem kladde” eller “Udgiv”. Tryk gerne løbende på “Gem kladde” for at undgå at dit arbejde går tabt i tilfælde af nedbrud. Men vær varsom med at trykke på “Udgiv”. Du må først udgive din artikel, når den opfylder retningslinierne. Gratis Nyheder bygger på tillid, så når du trykker på “Udgiv”, så bliver din artikel udgivet med det samme. Hvis artiklen ikke overholder vores retningslinier, så bliver den efterfølgende fjernet.

Indtil videre har 75% af de udgivne artikler på Gratis Nyheder opfyldt retningslinierne, hvilket vi er tilfredse med. Men skulle der i fremtiden blive udgivet mange artikler som ikke opfylder retningslinierne, så vil muligheden for, at udgive med det samme, blive fjernet. Så husk nu først at udgive din artikel, når den lever op til vores krav. Kravene er til gavn for både artikeldatabasen og for dig som forfatter 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.