Lav en personlig hjemmeside

0

Nu kan du lave din helt egen personlige hjemmeside, helt uden at have tekniske færdigheder, og helt uden at have tidligere erfaring med opbygning af hjemmesider.

Lav din egen hjemmeside med hjælp fra denne guide. Guiden kommer ind på 3 typer af hjemmesider, som er super lette at gå til for alle personer. Så hvis sportsklubben eller foreningen mangler en god hjemmeside, så kan du ikke undskylde dig med, at det kan du ikke finde ud af…! For alle kan lave en hjemmeside, hvis de får de rigtige værktøjer og guides til hjælp.

Den mest simple type af hjemmeside er en hjemmeside hos 123hjemmeside, hvor du kun skal angive farve og design, samt hvilke elementer du ønsker på siden. Læs denne guide til 123hjemmeside for at se nærmere.

En næsten lige så simpel type er at bruge et hjemmeside program. Dette kræver at du registrerer et webhotel, men ellers fungerer det på samme måde, ved at du vælger farver og design, samt definerer hvilke elementer du ønsker på siden. Dette kan være en gæstebog, en kontaktside, en kalender, eller noget helt fjerde.

En metode der er lidt mere avanceret, men som er mere professionel, er at bruge 1-klik installation til at få installeret et CMS. Selve installationen er super simpel, for det kræver bare at du vælger hvilket program, som du ønsker installeret, og derefter trykker på “ok”. Det der gør denne metode lidt mere avanceret er selve brugen af hjemmesiden. Dvs. hvordan du tilføjer det indhold du ønsker på siden, samt skifter design osv. Det er dog fortsat yderst nemt, og kan læres at alle uanset erfaringsniveau.

Leave A Reply

Your email address will not be published.