Havepavilloner

0

Ved VICAs åbne hus arrangement i weekenden var der en del interesse for havepavilloner.

Havepavillon
I modsætning til f.eks. en udestue er en havepavillon typisk opført væk fra huset på en særlig smuk plet i haven.

Det kan f.eks. være, at man har en grund med udsigt til vand eller marker, men at udsigten ikke kommer helt til sin ret fra huset. Så er det jo nærliggende at bygge en havepavillon, der, hvor udsigten er bedst, og på den måde få glæde af udsigten i tørvejr hele året.

Havepavillonens elementer
Havepavilloner består typisk af sider, tag, en eller flere døre samt vinduer. Når det er sagt er der ellers frit slag på alle hylder, når det gælder udformning og valg af materialer.

Tag til havepavillon
VICA leverer to typer tag til sine havepavilloner. Et glastag med lamineret glas, der giver et godt lysindfald, men samtidig ikke blænder. Og et særligt let tag i valgfri farve bygget i tagplader med skifer relief. Det lette tag er en speciel tagplade, der gør det muligt at bygge en havepavillon med fast tag i et let og elegant design. Den lette tagplade er udviklet af VICA, og de har patent på den, så taget kan altså ikke købes andre steder.

Ruder i havepavillonen
Som vinduer kan man vælge mellem almindelige termoruder eller lav energiruder. Termoruder har bestået tidens test og fungerer udmærket. Skal det helt op at ringe er lavenergiruder dog at foretrække. Lav energiruder danner ikke kondens på indersiden og garanterer et godt indeklima hele året, også når frosten bider og landet er smukt klædt i hvidt.

Siderne i en havepavillon
VICA bygger i plastelementer af uPVC. UPVC er en særlig stærk og velisolerende art plast, som er særdeles velegnet til byggeri i det danske klima.

Havepavilloner i alle størrelser
Havepavilloner kan leveres i alle størrelser og former. Så uanset om du skal bruge en lille havepavillon, hvor der måske er plads til et enkelt bord og et par stole, eller om du har brug for ekstra plads til børneinstitutionen med 75 børn og voksne, kan pavilloner være en god løsning – og igen en velisoleret havepavillon i uPVC med lav energiruder kan holde et godt indeklima hele året.

Leave A Reply

Your email address will not be published.