Vind produkter fra Apple

0

Apples produkter som iPhone, iPods, og iPad er blevet meget populære de seneste år. Det giver f.eks. en del street credit at eje en iPhone, specielt hvis det er den nyeste iPhone 4. Men har du ikke råd til de nyeste gadgets fra Apple, eller vil du bare spare nogle penge, så hvorfor ikke vinde disse lækre produkter?

Der findes masser af gratis konkurrencer på nettet, hvor du kan vinde alle de populære produkter. Vind en iPod via disse konkurrencer, eller måske en anden type musikafspiller, som f.eks. en mp3-afspiller. Der er pt. kun 2 konkurrencer i denne kategori, men der kommer løbende nye konkurrencer. Så hold øje med siden og deltag i konkurrencerne når de starter.

Du kan også vinde en iPad ved at besøge konkurrencerne der omhandler computere og computertilbehør. iPad’en er endnu ikke kommet til Danmark, men du kan blive en af de absolut første med iPads i Danmark, hvis du er heldig at vinde i en af disse konkurrencer.

Sidst, men ikke mindst, vil jeg nævne konkurrencerne hvor du kan vinde en iPhone. Kategorien dækker over både iPhone og andre lækre mobiltelefoner, men der er flere konkurrencer i denne kategori, og der er hele 4 konkurrencer, hvor du kan vinde den nye iPhone 4.

Så det er bare med at komme igang med konkurrencerne med det samme, hvis du vil sikre dig nogle af de lækre iPhones, iPads, og iPods.

Leave A Reply

Your email address will not be published.