Den Italienske Sommer i Danmark

De fleste ville nok ønske, at det var muligt at rejse syd på i år og opleve den sydeuropæiske stemning på en dejlig sommeraften. Dette er desværre ikke virkeligheden endnu, så mange må tage til takke med det danske vejr og en god flaske vin. Hos Oliolio hjælper vi vores kunder med at få italienske specialiteter direkte til døren. Vi importerer alle vores italienske specialiteter direkte fra Italien og forhandler dem både i den fysiske butik i Bagsværd, men også på webshoppen: Oliolio.dk

For mig betyder Italien meget, jeg elsker italienernes stolte levevis på traditioner. Dette er noget jeg vægter meget højt i min butik, så du kan garanteres en oplevelse, der er så autentisk som overhovedet muligt. Hos Oliolio støtter vi de lokale i Italien, så det du kan købe her, er specialiteter, som du ved er blevet lavet med kærlighed.

Regn & Vin

Det danske vejr er ikke altid til at regne med. Det er ikke alle sommeraftner, som holder tørt eller er behagelige at opholde sig ude i. Dette skal dog ikke stoppe os i at give dig en autentisk italiensk oplevelse. Vi kan let sammensætte en menu for dig, om det er snacks eller vin, så står vi klar til at kunne give dig den helt perfekte kombination, som udstråler det italienske overskud. Så skulle det regne, så er der ikke noget mere hyggeligt end en et stort sortiment af snacks og en god flaske rødvin til at fylde en med varme.

Kig ind

Hos Oliolio i Bagsværd kan du altid komme forbi. Når vi har åbent, kan du komme ind og smage eller se specialiteterne før du køber dem, så kan du være garanteret på at det du kommer hjem med, også er noget du rent faktisk kan lide og passer til dit behov. Hvis vi ikke har det i butikken eller webshoppen, men det er noget du ønsker at købe, som du har smagt i Italien, så tag endelig fat i os, så finder vi ud af om vi kan skaffe det til dig.

Comments