Brolægning på Fyn

Brolægning kan i dag være mange ting. De fleste tænker sikkert på brolægning som værende det arbejde man udfører når man skal lægge brosten eller fliser, men det kan være så meget mere.

Hos Nordfyns Brolægning går vi meget op i at lærer fra os og hele tiden bidrage til branchen, så vi er ikke fastlåst på faste opgaver, som kun kan løses på en tænkelig måde, hvis kundens behov kræver nytænkning, så står vi klar. Vores kunder betyder meget, så alle opgaver er en sparring mellem kunden og os, så hvis du har en færdig idé om et projekt, så kan vi komme med faglig sparring eller blot udfører opgaven, det er helt op til kunden.

Hvornår skal man bruge en brolægger?

En brolægger kan hjælpe med mange ting, de kan hjælpe med rådgivning til dit næste projekt på terrasseombygningen, men de kan også udføre selve arbejdet. Vi her hos Nordfyns Brolægning har meget erfaring og har eksisteret i de sidste 14 år, så med vores liste af referencer, er jeg sikker på at du kan finde inspiration for dit næste projekt eller i hvert fald vide dig sikker på at vi kan vores arbejde.

Privat & Erhverv

Står du med et projekt kan vi hjælpe. Vi har både erfaring med at hjælpe private og erhverv, så der er ingen opgave der er for lille eller for stor til os. Vi har tidligere hjulpet Odense kommune med at få lagt nye fliser, nye kryds eller en helt ny plads. Så hvis du er i tvivl om hvor vidt vi kan hjælpe dig, så kan du gå ind og se om nogle af vores referencer, både erhverv og privat, kan give dig et indblik ind i de arbejdsopgaver vi tidligere har taget. Dertil, hvis du stadig er i tvivl eller blot ønsker at snakke med os, så tag endelig fat i os, så kan vi snakke omkring omfanget af opgaven og give dig et overslag på hvad det vil koste.