Tandlægerne ved Nørreport i København

Tandklinikken er en moderne og hyggelig tandklinik i hjertet af København. Tandklinikken udgør et dygtigt og kompetent personale, bestående af fem tandlæger og fire klinikassistenter. Klinikken har tryghed i centrum, for det er vigtigt for en patient, at man føler sig tryg for, ellers er det svært at udfører den rette behandling.  

Tandlægerne ved Nørreport stræber altid efter at patienter med akutte behov bliver behandlet, så hurtigt som muligt. Dermed sikres at patienter ikke skal gå med smerter og ubehag i længere tid, samt at det pågældende tandproblem ikke udvikler sig.  

Klinikken ønsker altid at opretholde et konkurrencedygtigt niveau, ved at efteruddanne deres personale. På den måde er personalet hele tiden bekendte med den nyeste udvikling samt teknologier. For at gøre patienterne tilfredshed, er behandlingerne både skånsomme og effektive således at deres patienter er glade når de går fra klinikken. Derfor vil du opleve at du tandlægerne aldrig går i gang, før de er helt sikre på at bedøvelsen har den helt rette effekt.  

Når du træder ind ad døren på klinikken, vil du opleve at blive taget imod med et smil. Klinikken er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil, med varme farver, samt udsmykket med spændende effekter fra hele verden. Oftest smitter den hjemlige følelse af på patienterne, og de vil ofte føle sig mere trygge.  

Behandlinger du kan få:  

 • Akut behandling  
 • Kroner 
 • Fyldninger  
 • Paradentose  
 • Rodbehandling  
 • Tandproteser  
 • Tandretning 
 • Tandblegning 
 • Tandbroer  
 • Tandkødsbetændelse  
 • Visdomstænder  
 • Knækket tand  
 • Implantat  

Din foretrukne tandlæge  

Tandlægerne ved Nørreport i København er din professionelle tandlæge, med mange års erfaring inden for tandlægefaget. De er altid opdateret på de nyeste behandlinger og teknologier, ved at efteruddanne samtlige personale. Holdet i klinikken rummer faglige kompetencer, som vil tage godt af dig. Du vil opleve en klinik, som er indrettet hjemligt og hyggeligt, og hvor du meget hurtigt vil føle dig i trygge hænder. Alle behandlinger bliver foretaget smertefrit og effektivt. Klinikken er opdateret med det nyeste udstyr, så du som patient er sikret kompetent behandling. Du har mulighed for både at bestille akut tid eller normal tandlæge tid hos Tandlægerne ved Nørreport i København.