Psykolog i Århus starter ny klinik

0

Annonce

Vil du gerne starte ved en psykolog i Århus? Så kan du nu kontakte psykolog Mathias Nagbøl, som netop har startet sin egen klinik. Det betyder, at du har yderligere mulighed for at komme i gode hænder, når du har en udfordring, du ønsker professionel hjælp til. 

Udfordringer du kan få hjælp til 

Mathias har erfaring med en bred vifte af udfordringer. Det gælder alt fra stress, angst, depression og PTSD. Skulle du have andre udfordringer, du ønsker hjælp til, så kan du altid kontakte Mathias for at høre, om du også kan få hjælp til disse. 

Mathias har desuden også erfaring med at arbejde med angst og depression ved børn og unge. I disse forløb kan det ofte være aktuelt, at forældrene også er en del af samtalerne. 

Udover at du kan få terapi i hans egen klinik, så tilbydes der også vildmarksterapi, som forløber over 9 dage i den norske vildmark. Dette åbner op for, at du kan få hjælp væk fra de mange forstyrrelser, der kan være i hverdagen. 

Terapi med kort ventetid

Det at finde en psykolog i Århus kan ofte være forbundet med lange ventetider. Dette kan selvfølgelig være frustrerende, hvis du gerne vil have hjælp i den nærmeste fremtid. Heldigvis kan du starte i terapi relativt hurtigt, når du kontakter Mathias. Hjælpen er derfor også lige rundt om hjørnet, og du kan med fordel kontakte ham for at høre, hvornår hans næste ledige tid er. 

Få en skarp intropris 

Når du starter i et forløb ved Mathias, får du en ekstra skarp intropris. Derudover tilbydes der også ekstra tilskud, hvis du er studerende, jobsøgende, kontanthjælpsmodtager m.m. Skulle du være medlem af Sygeforsikring Danmark kan der også være yderligere tilskud at hente gennem hele terapiforløbet, da de kan dække nogle af udgifterne, der er forbundet med dit terapiforløb.

Leave A Reply

Your email address will not be published.